Szállítási költségek és szállítási módok

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:

A kiszállítás költsége Magyarország területén belül 990 Ft.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

Megrendelt termékeidet az ország bármely pontjára kiszállítjuk neked 3-5 munkanapon belül. Csomagodat kérheted a lakásodra, a munkahelyedre, MPL csomagpontra vagy csomagautomatába.

Személyes átvételre nincs lehetőséged.

Ha házhozszállítást kértél azt javasoljuk, hogy olyan szállítási címet adj meg ahol 9:00 és 17:00 óra között biztosan megtalál téged a futár. Amennyiben az utánvétes fizetést választottad kérünk gondoskodj róla, hogy a csomag átvételekor legyen nálad vagy megbízottadnál a számla kiegyenlítéshez szükséges összeg.

Házhozszállítás:

Ha azt szeretnéd, hogy megrendelt termékeidet a futár a megadott címedre szállítsa, a rendelés leadásakor a szállítási lehetőségek közül a házhozszállítást kell választanod.

Szállítás PostaPontra:

A rendelés leadásakor lehetőséged van arra is, hogy megrendelt termékeidet PostaPontra kérd. Amennyiben így döntesz a “PostaPont” elnevezésű szállítási opciót kell bejelölnöd, majd a rendelési folyamat utolsó lépésénél megjelenő térképen könnyedén kiválaszthatod a hozzád legközelebb található átvételi pontot. Keresgélhetsz közvetlenül a térképen is, de lehetőséged van település vagy irányítószám alapján szűkíteni a keresést.

Megrendelt termékeid ellenértékét többféle módon is ki tudod egyenlíteni. Lehetőséged van banki átutalásra és utánvétes fizetésre.

Banki átutalás:

Amennyiben ezt a fizetési opciót választod, a megrendelt termékek ellenértékét az alábbi számlaszámra kell átutalnod:

  • Bankszámlaszám: 10918001-00000035-00590002 (Unicredit bank)
  • Kedvezményezett neve: MIDL Kft

Kérjük az utalás közleményében tüntesd fel a rendelési számot amit a visszaigazoló emailben kaptál. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Utánvétes fizetés:

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted készpénzben. Ebben az esetben egy elismervényt kapsz amely igazolja, hogy átvetted a csomagot és átadtad a futárnak a megfelelő összeget.