Szállítási költségek és szállítási módok

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:

A kiszállítás költsége Magyarország területén belül 990 Ft.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

Megrendelt termékeidet az ország bármely pontjára kiszállítjuk neked 3-5 munkanapon belül. Csomagodat kérheted a lakásodra, a munkahelyedre, MPL csomagpontra vagy Foxpost csomagautomatába is.

Személyes átvételre nincs lehetőséged.

Ha házhozszállítást kértél azt javasoljuk, hogy olyan szállítási címet adj meg ahol 9:00 és 17:00 óra között biztosan megtalál téged a futár. Amennyiben az utánvétes fizetést választottad kérünk gondoskodj róla, hogy a csomag átvételekor legyen nálad vagy megbízottadnál a számla kiegyenlítéshez szükséges összeg.

Házhozszállítás:

Ha azt szeretnéd, hogy megrendelt termékeidet a futár a megadott címedre szállítsa, a rendelés leadásakor a szállítási lehetőségek közül a házhozszállítást kell választanod.

Szállítás PostaPontra:

A rendelés leadásakor lehetőséged van arra is, hogy megrendelt termékeidet PostaPontra kérd. Amennyiben így döntesz a “PostaPont” elnevezésű szállítási opciót kell bejelölnöd, majd a rendelési folyamat utolsó lépésénél megjelenő térképen könnyedén kiválaszthatod a hozzád legközelebb található átvételi pontot. Keresgélhetsz közvetlenül a térképen is, de lehetőséged van település vagy irányítószám alapján szűkíteni a keresést.

Szállítás Foxpost automatába:

Rendeléskor kérheted azt is, hogy csomagodat egy hozzád közeli Foxpost automatába postázzuk. Ebben az esetben, a “Foxpost automata” elnevezésű szállítási opciót kell választanod, majd a rendelési folyamat utolsó lépésénél megjelenő térképen be kell jelöni a kívánt automatát. Automatákat kereshetsz közvetlenül a térképen is, de lehetőséged van település vagy irányítószám alapján szűkíteni a keresést.

Megrendelt termékeid ellenértékét többféle módon is ki tudod egyenlíteni. Lehetőséged van online bankkártyás fizetésre, banki átutalásra vagy utánvétes fizetésre.

Bankkártyás fizetés Paylike segítségével:

Webáruházunkban lehetőséged van online bankkártyás fizetésre a Paylike rendszerén keresztül, amely a legbiztonságosabb online fizetési felületek egyike.

Az online bankkártyás fizetés igénybevételéhez átirányítunk a Paylike felületére, ahol meg kell adnod a bankkártyád számát, a lejárati dátumot, a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ne aggódj, az itt megadott adatok nem jutnak el hozzánk.

Fizetéshez használható bankkártyák:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron

Banki átutalás:

Amennyiben ezt a fizetési opciót választod, a megrendelt termékek ellenértékét az alábbi számlaszámra kell átutalnod:

  • Bankszámlaszám: 10300002-10519938-49020010 (MKB bank)
  • Kedvezményezett neve: Sima Trade Kft

Kérjük az utalás közleményében tüntesd fel a rendelési számot amit a visszaigazoló emailben kaptál. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Utánvétes fizetés:

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted készpénzben. Ebben az esetben egy elismervényt kapsz amely igazolja, hogy átvetted a csomagot és átadtad a futárnak a megfelelő összeget.