Csillagfény tisztítószer

Ha bármilyen kérdésed van a Csillagfény tisztítószerrel kapcsolatban itt biztosan választ találsz rá.

Hígítás után könnyen permetezhető minden olyan felületre, amit tisztítani akarunk. Ez egy koncentrátum, soha ne használd hígítatlan állapotban! Javasolt hígítási arány pl.: 1 dl koncentrátum 10 liter vízhez. 

A Csillagfény lemosó koncentrátum azonnal kifejti hatását. Vidd fel a behígított szert a tisztítandó felületre permetezéssel vagy tisztítókendővel, majd töröld szárazra a felületet.

Bármilyen felület tisztítására használható természetes anyagokból álló tisztító hatású vizes koncentrátum. Fa, fém, textil, műanyag, bőr, műbőr, gumi, üveg, fal, tapéta, fólia, padló, kövezet tisztítására is alkalmas.

A Csillagfény tisztítószer 100-szoros töménységű vízoldható koncentrátum, így 1 liter lemosó oldat mindössze 100 forintba kerül.  Javasolt hígítási arány pl.: 1 dl koncentrátum 10 liter vízhez. 

Természetes hatóanyagokból álló tisztító hatású vizes oldat. Víz, illóolajok (citromolaj, teafaolaj, borsmenta olaj) Technológiai segédanyagok: Propilén glikol (nedvesítő anyag) alkohol (9,6 %) Polisorbát 80 (emulgátor)

Szembe kerülés esetén több percig tartó tiszta vízzel történő öblítés javasolt, adott esetben a kontaktlencse eltávolításával. Amennyiben a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátás szükséges!

Természetes hatóanyagainak köszönhetően nem okoz bőrirritációt, így megfelelő hígítással az emberi bőrre is permetezhető.

Szállítás és fizetés

Amennyiben a szállítással és a fizetéssel kapcsolatban merült fel kérdésed, itt találod meg a választ.

Minden megrendelt terméket 3-5 munkanapon belül kiszállítunk a megadott címre. Termékeidet rendelheted a lakásodra, a munkahelyedre, csomagpontra vagy csomagautomatába is.

Amennyiben a kézbesítés sikertelen a futárszolgálat emailben értesít. Az email tartalmazni fog egy linket amin keresztül megadhatsz egy új szállítási időpontot vagy egy másik címet. Ha úgy döntesz, hogy nem kérsz semmilyen változtatást a futár két munkanapon belül ismét megkísérli a kézbesítést az eredeti címre.

Ha nagyon aggódsz, hogy a futárral elkerülitek egymást, akkor rendeld a termékeidet csomagpontra vagy csomagautomatába.

Jelenleg sajnos nem tudunk külföldi kiszállítást vállalni, de dolgozunk rajta, hogy hamarosan ez az opció is elérhető legyen a számodra.

A kiszállítás költsége Magyarország területén belül 990 Ft.

Közvetlen banki átutalás: Amennyiben ezt a fizetési opciót választod, a rendelést visszaigazoló üzenetben feltüntetett bankszámlaszámra kell átutalnod a megrendelt termékek ellenértékét. Kérjük az utalás közleményében tüntesd fel a rendelési számot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Készpénzes fizetés a futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ebben az esetben egy elismervényt kapsz amely igazolja, hogy átvetted a csomagot és átadtad a futárnak a megfelelő összeget.

Természetesen van lehetőséged 50 db feletti rendelést is leadni. Ha ekkora mennyiséget szeretnél kérj árajánlatot e-mailben.

Garancia

A garanciával és a termék visszaküldésével kapcsolatban pedig itt találsz több információt.

Amennyiben nem vagy teljesen elégedett a megrendelt termékkel, küldd vissza nekünk 15 napon belül és mi visszatérítjük az árát.

A terméket csak akkor vesszük vissza ha eredeti csomagolásban van és még nem használtad azt. Használt termékeket nem áll módunkban visszaváltani.

Kérünk téged, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a midl@midl.hu email címen és jelezd, hogy szeretnéd visszaküldeni nekünk a terméket. Az üzenethez csatold az általunk kiállított számlát ezzel igazolva, hogy a terméket valóban tőlünk vásároltad.

Minden igényt 3-4 munkanapon belül elbírálunk.

A termék visszaküldése minden esetben a saját költségeden történik.

A termék visszaérkezésétől számított 15 napon belül visszautaljuk a pénzed az általad megjelölt bankszámlára.